ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Спорт

Завршен турнир у малом фудбалу три на три у организацији СУ „Јасике 2003“

Редакција ТВ Бачка | 23. avgust 2021. | 13:15 | Спорт

Завршен турнир у малом фудбалу три на три у организацији СУ „Јасике 2003“

Двадесетак дана и близу стотину утакмица обележиле су овај август на теренима Спортског уфдружења „Јасике 2003“ у Врбасу. По осамнаести пут одржан је турнир у малом фудбалу три на три, који је постао традиционална манифестација, са добрим одзивом екипа, посетом публике и солидним наградним фондом.

Финалним мечевима претходила је трка у конкуренцији дечака и девојчица на којој су се могле освојити вредне награде. У укупном пласману на други крај терена најбрже је стигао дечак Јаков Ковачевић. У надметању за сениоре у пуцању пенала, највише среће и успеха имао је Драшко Зукић. Финална утакмица у конкуренцији ветерана старијих од 40 година, након неизвесне партије, завршена је пеналима. Екипу под називом „Мачићи“ поразила је екипа „Летећи Холанђанин“. Уследило је и финале турнира на ком су се сусрели тим „Јасике 2003 – Кафе сат“ и екипа „Зотрикс – Ралетови омладици“. Резултатом 2 на према 5 убедљиво су тријумфовали Омладинци.

Награде су додељене и најуспешнијим појединцима. Данило Радовић, проглашен је за најбољег стрелца турнира, док је титулу најбољег играча понео Марко Живкуцин. Наредног августа терени на Јасикама и овдашње Спотрско удужење биће по деветнаести пут домаћин турнира, а организатори најављују још већи спектакл.

Ostale vesti iz ove kategorije