ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Спорт

Покрајински секретар за спорт и омладину посетио општину Србобран

Редакција ТВ Бачка | 26. april 2021. | 10:59 | Спорт

Покрајински секретар за спорт и омладину посетио општину Србобран

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио је Србобран. У разговору са председником општине и његовим сарадницима, Баста се упознао са стањем спорта и спортске инфраструктуре, као и потребама да се професионални и рекреативни спорт у овој средини унапреде. Секретар Баста уручио је овој општини и један значајан уговор када су у питању улагања у спорт.

Баста је овом приликом са руководством општине Србобран, које су уз председника општине Радивоја Дебељачког, чинили Милица Зарић, заменица председника, Јован Андрић, члан Општинског већа задужен за спорт, и Слободан Субић, директор Центра за спорт и туризам, посетио спортски центар у Србобрану. У Центар за спорт и туризам стигла је спортска опрема - татами струњаче, џакови и лопте, вредна 800.000 динара. Новац су заједнички обезбедили покрајински секретаријат и општина Србобран.

Према најавама, клубови, спортисти и рекреативци у општини Србобран могу у наредном периоду очекивати већа улагања у спортске садржаје са циљем да се грађани, а посебно млади, све масовније баве спортом у што квалитетнијим условима.

Ostale vesti iz ove kategorije