ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Спорт

Утакмица ветерана ОФК „Врбас“ и „Стари Врбас-Ветерани“ посвећена фудбалским легендама

Редакција ТВ Бачка | 17. jun 2019. | 16:08 | Спорт

Утакмица ветерана ОФК „Врбас“ и „Стари Врбас-Ветерани“ посвећена фудбалским легендама

На стадиону на Шлаизу одиграна је пријатељска утакмица у којој су снаге одмерили ветерани Омладинског фудбалског клуба „Врбас“ и Фудбалског клуба „Стари Врбас Ветерани“. Меч је био без такмичарског карактера, али је имао снажан симболични карактер подсећња на минула времена врбаског фудбала и промоцију овог спорта. Меч је завршен резултатом 3 према 0 у корист ОФК „Врбас“, а након утакмице замолили смо играче оба клуба да прокоментаришу игру и ток утакмице.

По окончању фудбалског меча, уследило је дружење на ком су се осим играча окупили и многи људи заслужни за развој фудбала у Врбасу. Легендама и маскотама овог спорта још из времена Југославије, када је Врбас био стабилно позициониран друголигаш и трофејни спортски клуб, плакете је уручио Срђан Станић, члан општинског већа за спорт који се захвалио легендама, а садашњим играчима пожелео скоре успехе и улазак клуба у Српску лигу.

Признања су додељена Војину Чолаковићу Зоти, Ратку Новаковићу, Лазару Крунћу, Петру Мицићу, Радивоју Ђуровићу, Момчилу Раичевићу, Светозару Швоњи, Зорану Голубовићу и Зорану Нинићу. Вече је настављано у веселом духу и добром расположењу током чега су евоциаране лепе успомене на минула времена и многе спортске и друге анегдоте из тих времена.

Ostale vesti iz ove kategorije