ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Привреда

Компанији "Карнекс" бројна признања на Новосадском пољопривредном сајму

Редакција ТВ Бачка | 17. maj 2019. | 13:08 | Привреда

Компанији "Карнекс" бројна признања на Новосадском пољопривредном сајму

На Пољопривредном сајму у Новом Саду оцене „Шампион квалитета“ добило је шест  производа компаније Карнекс. Велики шампионски пехар за врхунски квалитет и широк асортиман производа је најзначајнија од свих награда које се додељују пред почетак Међународног пољопривредног сајма, а оцену квалитета даје комисија експерата, што додатно доприноси угледу производа који понесе шампионску титулу.

“Награде на једној од најзначајнијих манифестација овог типа у региону, какав је Новосадски сајам, још једна су потврда да је Карнекс омиљени бренд потрошача и већ 60 година синоним поузданости, квалитета и традиције. Уз Карнексове производе традиционалног квалитета и препознатљивог укуса одрастале су многе генерације у целој бившој Југославији, а неки од њих су и данас шампиони квалитета који су већ деценијама синоними за читаве категорије. Драго нам је што су наши производи препознати и награђени, а освојене медаље су уједно и наша обавеза и подстрек да будемо још бољи у настојању да својим потрошачима увек пружимо високо квалитетан производ,” изјавила је Тамара Пењић, извршна директорка Индустрије меса Карнекс.

На овој пољопривредној манифестацији, награђени су месни нарезак за категорију трајне конзерве, домаћа сарма у групи готових јела, јетрена паштета у групи кобасице у конзерви, деликатес виршла као најбољи производ категорије фино уситњене барене кобасице, пилећа прса у омоту у групи пастеризованих конзерви као и грил кобасица у групи  грубо уситњених барених кобасица.

Ostale vesti iz ove kategorije