ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Спорт

Одбојкаши Врбаса на домаћем терeну остварили победу над екипом "Нови Сад 2"

Редакција ТВ Бачка | 2. decembar 2019. | 17:28 | Спорт

Одбојкаши Врбаса на домаћем терeну остварили победу над екипом "Нови Сад 2"

Одбојкаши Врбаса на најбољи могући начин окончали су први круг такмичења у оквиру Прве Војвођанске лиге група Запад, иако ће до краја календарске године одиграти још три лигашке утакмице. У мечу 7. кола на паркету мале дворане ЦФК савладана је друга екипа Новог Сада са 3:1, по сетовима 25:14, 25:19, 15:25 и 25:23.

Није се, после прва два сета, могло наслути да ће гостојући тим доћи у прилику да се бори за освајање бар једног бода. У том делу меча Врбашани су били константни на пријему и довољно разноврсни у нападачким акцијама да противнику не дозволе да уопште и размишаљају о освајању сета. Ипак, све се то промемило почетком трећег периода игре. Невероватан пад концетрације условио је изузетно лош пријем сервиса што је састав из Новог Сада искористио, повео са 10:0 и рутинском игром смањио на 1:2. Чинило се да су играчи домаћег тима схватили да им нико неће поклонити победу и да морају сами да се изборе за то. После резултатске клацкалице на почетку, испоставиће се последњег сета, Врбашани су повели са 17:10 али су гости опет успели да се резултатски врате у меч, стигли су до изједначења, али се у самој завршници нису снашли и изгубили су тај део игре са 23:25.

Врбашани су, у конкуренцији осам екипа, већ поменути први круг такмичења окончали са шестом месту са две победе и пет пораза, односо са седам освојених бодова. Већ наредног викенда у госте им долазе комшије из Куле. Дуел са Хајдуком ће бити одигран у склопу 8. кола.

Ostale vesti iz ove kategorije