ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Спорт

После великог успеха на „Загреб Опену“ , нови изазов за боксере „Чарнока“ у Сибиру

Редакција ТВ Бачка | 21. novembar 2019. | 19:01 | Спорт

После великог успеха на „Загреб Опену“ , нови изазов за боксере „Чарнока“ у Сибиру

Чланови Бокс клуба „Чарнок“ интензивно се припремају за предстојећа скора такмичења што смо приликом посете клубу и забележили. Истовремено, сумирају се утисци са недавно завршеног међународног првенства у Хрватској. На „Загреб Опен“-у, двоје чланова Бокс клуба „Чарнок“ били су репрезентативци Србије и вратили се са медаљама. Најсјаније одличје, златну медаљу као и пехар за најбољег омладинца турнира, у Врбас је донео Стефан Цамовић.

Завидну вештину и технику у Загребу је показала и Дајан Грмуша којој је припало бронзано одличје у снажној конкуренцији боксерки десет репрезентација. Следеће прилике да прикажу своју способност и спремност, чланови Клуба имаће у наредном периоду, а најскорија је већ кроз неколико дана.

Младим боксерима овога клуба стижу и позиви за улазак у професионалну лигу, али њихови тренери сматрају да за то још има времена, те да ће своје борилачке и друге вештине најбоље избрусити у „Чарноку“ . За то у клубу имају озбиљене и бројне планове. Уз овако талентоване спортисте нема бојазни за будућност Бокс клуба „Чарнок“. Нема сумње да ће вредан и дисциплинован рад наставити да се потврђује, као што нема сумње да поред оних који се већ доказују, у подмлатку овог клуба има још будућих освајача медаља и успешних спортиста.

Ostale vesti iz ove kategorije