ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Спорт

ОФК „Врбас“ бољи од „Војводине“ у Бачком Градишту у 13. колу Војвођанске лиге „Север“

Редакција ТВ Бачка | 12. novembar 2019. | 18:06 | Спорт

ОФК „Врбас“ бољи од „Војводине“ у Бачком Градишту у 13. колу Војвођанске лиге „Север“

Омладински фудбалски клуб „Врбас“ резултатом 1:2 у последњем  одиграном колу поразио је екипу Фудбалског клуба „Војводина“ из Бачког Градишта. Врбашани након 13 одиграних утакмица, имају седам победа, двапут су играли нерешено, а четири пута су поражени. Са укупно 23 бода налазе се на четвртом месту Војвођанске лиге „Север“. Клуб из Бачког Градишта је тренутно на десетој позицији.

Сам почетак меча обележио је први гол Врбашана, који је пао већ у 4. минуту. Слободан ударац по десној страни са неких 25 метара и 0 на према 1 за госте, стрелац Милош Симић. Једину лепу шансу у првом делу меча имао је Ненад Кудрић, када је у 19. минуту шутао са ивице казнене линије  али је на месту био Кронић. Играо се 25. минут када поново на досуђени слободан ударац, овог пута по левој страни, лопту намешта  стрелац првог гола Симић и поново на сличан начин лопта улази у гол за два нула у првом делу меча. Гости су следећу шансу имали у 37. минуту када је Јовичић погодио пречку и у последњем минуту првог полувремена када је лопта ушла у гол али из офсајд позиције гостију. У другом полувремену у 49. минуту, Војводина успева преко пенала који је извео Кудрић да смањи на 1 на према 2, што је био и коначан резултат меча.

У наредном 14. колу Војвођанске лиге Север, Врбашани путују у Пачир на дуел са тамошњом екипом Фудбалског клуба „Бачка“, а евентуална победа могла би им донети пласман трећерангиране екипе у овој лиги.

Ostale vesti iz ove kategorije