ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Привреда

Измене и обуставе режима саобраћаја због ревитализације пута ка Србобрану

Редакција ТВ Бачка | 16. septembar 2019. | 16:14 | Привреда

Измене и обуставе режима саобраћаја због ревитализације пута ка Србобрану

У току је ревитализација државног пута I Б реда број 15 који пролази кроз Врбас. Наредних месеци ови радови доносе значајне измене у режиму саобраћаја на појединим деоницама, о чему ће јавност бити благовремено обавештавана. Од данас је затворен за саобраћај део пута од раскрснице са улицом Миливоја Чобанског до раскрснице према Србобрану. За то време користе се алтернативни правци.

У овом тренутку радови се изводе и на самом путу Врбас-Србобран, а саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила. Но и на овом путном правцу доћи ће  до потпуне обуставе саобраћаја будући да се радови на ревиталзацији пута између Врбаса и Србобрана изводе фазно.

На основу дозвола издатих од стране Министарства грађевинарства и инфрастуктуре Републике Србије, инвеститор радова је Јавно предузеће „Путеви Србије“. Радове изводе Конзорцијум „Војпут“ из Суботице и „Југокоп–Подриње“ из Шапца. Крајњи рок за завршетак радова је март следеће године, након чега се планира пресељења путара и механизације на ревитализацију саобраћајнице ка Кули.

Ostale vesti iz ove kategorije