ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Спорт

На теренима СУ „Младост“ одржани 11. турнир у малом фудбалу и промоција прве помоћи

Редакција ТВ Бачка | 16. septembar 2019. | 16:12 | Спорт

На теренима СУ „Младост“ одржани 11. турнир у малом фудбалу и промоција прве помоћи

На теренима Спортског удружења „Младост“ одржан је 11. по реду турнир у малом фудбалу 3 на 3. Традиционално такмичење које окупља децу основношколског узраста, у две узрасне категорије, према речима организатора, овога пута одржано је на новој, до сада за овај турнир нетрадционалној, подлози – на песку.

Традиционално, учеснике и организаторе обишли су и поздравили представници локалне самоуправе – председник општине Врбас, као и члан Општинског већа задужен за спорт и омладину.

Осим што је 11. турнир одржан на песку, остаће замапћен и по томе што је угостио волонтере Општинске организације Црвеног крста Врбаса. Они су имали двојако учешће. Имали су пријављену такмичарску екипу, а обележили су и Светски дан прве помоћи. Чланови Црвеног крста истакли су се и у малом фудбалу. Треће место заузела је екипа „Црвени ђаволи“, други су били „Бубице“, а првопласирани „Црвени ђаволи“.

Активности Спорстског удружења „Младост“ овде се не завршавају и не теренима у Старом Врбасу весела атмосфера очекује се и следеће недеље. 22. септембра биће одржано Треће такмичење у кувању јунећег паприкаша. Поред такмичења у кувању јунећег паприкаша, за посетиоце ће бити припремљен богат дневни програм, поготово за децу. Уз аниматоре и забавни парк за најмлађе, предвиђне су и наградне игре са богатим наградним фондом, и такмичења за одрасле у више дисциплина.

Ostale vesti iz ove kategorije