ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Сервисне

Наставак Имлекове друштвено одговорне акције

Редакција ТВ Бачка | 11. septembar 2019. | 09:49 | Сервисне

Наставак Имлекове друштвено одговорне акције

Бачка Паланка добила Баланс+ самоуслужне сервисе за бицикле

Компанија Имлек наставила је у Бачкој Паланци велику друштвено одговорну акцију поставке самоуслужних Баланс+ сервиса, коју континуирано спроводи у градовима широм Србије.

Становници Бачке Паланке од сада имају прилику да на две локације, и то на платоу испред Општине, као и у Улици Краља Петра, провере исправност свог бицикла, отклоне евентуалне кварове и напумпају гуме. У складу са вредностима које негује бренд Баланс+, ова акција има за циљ да становнике Бачке Паланке подстакне на  бављење физичком активношћу, праћену избалансираном и разноврсном исхраном.

„Познато је да је у Војводини живот без бицикла готово незамислив, због тога смо одлучили да нашу друштвено одговорну акцију, у оквиру које постављамо самоуслужне Баланс+ станице за бицикле широм Србије, наставимо баш у Бачкој Паланци. Акценат је на подстицању физичке активности, али је поред тога и избалансирана исхрана изузетно важна за све људе који воде рачуна о здравом начину живота, због чега Баланс+ јогурт представља идеалан избор“, изјавила је Марија Маловић, регионални менаџер за односе с јавношћу компаније Имлек.

Ostale vesti iz ove kategorije