ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Друштво

Приређен пригодан програм учесницима Купа нације у боксу на градском тргу

Редакција ТВ Бачка | 14. avgust 2019. | 15:03 | Друштво

Приређен пригодан програм учесницима Купа нације у боксу на градском тргу

На Тргу  Николе Пашића уз богат културно уметнички програм,  на коме су учествовали КУД „Бачко Добро Поље“, „Завичајно Врело“ из Куцуре и КУД „Станко Пауновић“ из Панчева, најављен почетак велике спортске манифестације, Трећег Јуниорског купа нације у боксу.  На тај  начин им је презентован део наше културе и традиције. Добродошлицу окупљеним боксерима који су дошли у наш град са три континента пожелео је председник општине Милан Глушац, наглашавајући да је организовање овакве спортске манифестације веома значајно за нашу општину.

Турнир ће окупити око 200 младих боксера и боксерки из целог света што га  чини једним од најважнијих боксерских такмичења у Европи и свету. Директор турнира Јовица Панић, је нагласио да је долазак такмичара из Америке Европе и Азије доказ да је турнир на високом и квалитетном новоу.

У  Врбаском спортском центру се очекује велика посећеност јер међу такмичарима је и репрезентативац Србије,  Дамир Јајић из Бокс клуба „Чарнок“ из Врбаса који је вредно тренирао и спреман је за такмичење.

Млади боксери из целог света ће се представити врбаској публици  у Центру за физичку културу Драго Јововић који ће наредних дана бити место где ће одмерити снаге најбољи јуниори и јуниорке скоро целог света, најпре у елиминационим, а затим у полуфиналним и финалним борбама у којима ће врбашани и сви љубитељи овог спорта  имати прилику  да уживају

Ostale vesti iz ove kategorije