ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Сервисне

Почело пролећно уређење Градског гробља

Редакција ТВ Бачка | 18. mart 2019. | 19:11 | Сервисне

Почело пролећно уређење Градског гробља

На Градском гробљу у Врбасу почело је велико пролећно уређење. Бетонира се стаза на улазу у нови део гробља, надомак бензинске станице.

Према речима шефа „Капеле“ Миљана Вујовића ово је тек увод у велике радове који следе на Градском гробљу у Врбасу. Како би се потомцима обезбедио несметани прилаз гробовима својих предака, након изградње стазе, уредиће се парковски део који је био закоровљен.

„Након ове акције, приступићемо другој фази радова која подразумева изливање бетонских стаза, садњу цвећа, а вршићемо и замену дотрајалог зида око гробља на потезу од главног улаза до бензинске пумпе“, прича Вујовић.

За извођење ових радова заслужни су радници „Комуналца“, који поред примарних делатности, обављају и послове уређења.

„Ми бисмо били захвални свим посетиоцима гробља када би смеће бацали на места која су за то предвиђена. На Градском гробљу има довољан број контејнера у који отпад треба да се одлаже, а не да се стварају дивље депоније поред споменика оних који нису више са нама. Поред тога што то додатно отежава рад запсолених, представља ружну слику нашег града“, опомиње шеф „Капеле“ ЈКП „Комуналац“ Миљан Вујовић.

Ostale vesti iz ove kategorije