ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Спорт

У Боксерском клубу „Чарнок“ интензивирани тренинзи пред нова такмичења

Редакција ТВ Бачка | 10. septembar 2020. | 12:07 | Спорт

У Боксерском клубу „Чарнок“ интензивирани тренинзи пред нова такмичења

У Боксерском клубу „Чарнок“ ни током летњег периода нису прекидали тренинге, али су их због епидемиолошких мера одржавали на отвореном простору. Од ове недеље боксери су поново почели да вежбају у сали, а тренинзи су интензивирани пред нова такмичења која им предстоје. Ове године пауза је постојала када су у питању  такмичења којих је у редовним околностима и до три на месечном нивоу.

Тренинзи се одржавају редовно у Центру за физичку културу, а њима могу да присзствују и млади заинтересовани да почну да се рекреативно или професионално опробају у боксу.

Јуниорски куп нација у боксу сврстан је у високу А категорију турнира на календару европских и светских боксерских такмичења. Уз подршку републичких и покрајинских Боксерских савеза и општине Врбас, његов домаћин је Боксерски клуб „Чарнок“ и до сада је овај турнир одржан три пута. Овог октобра очекује се четврти Куп нација.

Упркос сложеној организацији, ова манифестације је велика афирмација бокса, борилачких спортова и целокупног спорта у општини Врбас. Зато је и одлучено да се овај спортски догађај ипак одржи и ове године. Према најавама организатора, то ће бити од 14. до 18. октобра.

Ostale vesti iz ove kategorije