ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Сервисне

Санaција депоније грађевинског отпада и акције кошења дуж пружних праваца у Врбасу

Редакција ТВ Бачка | 9. jul 2019. | 15:03 | Сервисне

Санaција депоније грађевинског отпада и акције кошења дуж пружних праваца у Врбасу

Машине Јaвног комуналног предузећа ,,Комуналац'' налазе се на депонији грађевинског материјала у Врбасу где се врши санација сметлишта. Уређење овог простора комуналци обављају на основу решења Одељења за инспекцијске послове општинске управе Врбас. Депонија грађевинског материјала смештена је надомак некадашње фабрике ,,Мепол'' и простире се на 20 хиљада квадратних метара. Проблем за раднике „Комуналца“ и животну околину је у томе што на овом сметлишту грађани одлажу и отпад који није грађевински.

Док трају радови на уређењу грађевинске депоније у Старом Врбасу, у другом делу града одвијају се радови на кошењу травнатих површина у непосредној близини пружних прелаза. Радови се одвијају дуж пружних праваца Врбас-Сомбор и на делу пруге Београд-Суботица која се пружа кроз насеље Мађаршор у Врбасу. Завршетком ових радова повећаће се прегледност и безбедност на местима где се укрштају железнички и друмски саобраћај а биће покошене и многе биљке које код дела грађана изазивају алергијске реакције.

Komentar

CAPTCHA code

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo Vas da se prilikom pisanja komentara pridržavate pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija neće odobriti komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara. Komentar će biti objavljen nakon što urednik pregleda tekst.

Ostale vesti iz ove kategorije